Bedrijven

 

Personeelsuitje
Een gezellige ontmoeting. Simpelweg plezier maken, samen lachen en uw collega's op een totaal andere en verrassende wijze meemaken. Versterk de teamgeest. Dankzij de verbindende werking van Afrikaanse percussie ervaren de deelnemers een gevoel van samenzijn. Dit geeft een krachtige boost aan het groepsgevoel! 

Teambuilding
Betrokkenheid en interactie, vruchtbare samenwerking vraagt om aandacht en respect. Naar elkaar luisteren en waardering voor ieders rol in het geheel. Middels het combineren van eenvoudige ritmes komt het team tot een verrassend samenspel. Op inspirerende en plezierige wijze wordt in korte tijd naar een gezamenlijk gedragen eindresultaat toe gewerkt.

Met humor en hier en daar een vleugje diepgang kunnen we kenmerkende eigenschappen en rolverdelingen binnen het groepsproces aan het licht brengen. 

Energizer
Vergaderen vraagt energie. Met name het hoofd loopt vol en de concentratie zakt na verloop van tijd weg, er  kunnen spanningen door ontstaan De beste manier om weer in openheid tot elkaar te komen is door even samen iets gezelligs en totaal anders te gaan doen. 

Een trommelsessie werkt gegarandeerd vitaliserend en ontstressend. Een fysieke percussie activiteit  zet u weer met beide benen op de grond. Voor een korte, oppeppende workshop tussendoor is het ook mogelijk een speciaal programma te doen met zgn. Boomwhackers: erg laagdrempelig en eenvoudig te bespelen.

Deelnemers
Maximaal 40-50 personen, prijzen in overleg en afhankelijk van locatie, aantal deelnemers en duur van de workshop (incl. gebruik van materialen).

Geef in het aanvraagformulier uw wensen door en/of neem  contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Bij meer dan 50 deelnemers zal een extra begeleider meekomen om de kwaliteit en aandacht te garanderen.